Kasper Dolberg har funnet seg en klubb han kan være skandinavisk, mutt og introvert

0
328
Dolberg slipper å juble etter scoirng. (foto: anderlecht, twitter)

Kasper Dolberg var en av de virkelig store talentene hos Ajax under Erik ten Hag. Vi så de Ligt og de Jong ta det store steget til gigantene i Serie A og Barcelona, Dolberg ble hentet av Patrick Vieira til Nice. Så fikk Vieira sparken, for Dolberg startet tilværelsen som kasteball mellom klubber. Nå mener en dansk fotballkollega 26-åringen endelig har kommet til rett klubb.

På utleie til Sevilla fikk Dolberg et ublidt møte med trener Jorge Sampaoli. Den ekstremt temperamentsfulle treneren hadde store problemer med en innesluttet nordboer.

RADIOSPORTEN: Bayern München bryter overgangsrekord

-Det er spillere som sammen er styrket, og andre som nøytraliserer hverandre. Dolberg er ung med store egenskaper, men han trenger en relasjon til medspillerne. Dette er ikke tennis, det er fotball. Det er 11 spillere som spiller.. Han kan ikke språket, og han er introvert, fortalte Sampaoli til Bold.

Dette er ikke tennis, det er fotball, for pokker!

Nå spiller Dolberg i kaldere strøk i belgisk liga, en tilværelse som ser ut til å passe den danske spissen. Thomas Delaney forteller.

-På en måte er han fortsatt den samme, men han virker glad, og det burde han også være, fordi han er inne i en god steam og gjør det virkelig bra, begynner Delaney til Bold om Dolberg som har scoret 9 mål på 13 seriekamper for Anderlecht.

Delaney legger også til som en forklaring til søramerikanere som Sampaoli.

-Han er glad, og det er det ingen tvil om, men det er fortsatt Kasper Dolberg. Forleden scoret han på straffe og så snudde han seg bare for å spille videre (uten feiring), forteller landslagskompisen.

SPORTEN: Åpner for bud på en av de største United-stjernene

Delaney legger til at han tror Dolberg endelig har kommet til en klubb der han blir forstått og får tillit, noe som ikke har vært tilfellet hos Nice, Sevilla eller Hoffenheim.

Ingen artikler å vise