Heldigvis er det ikke lenger bare David de Gea selv som tar avgjørelsen om ny klubb

0
861
David de Gea

For noen uker siden kom det melding fra spansk media at David de Gea og Real Betis var i forhandlinger med intensjon om å bli enige om en avtale. Fortsatt ikke et pip fra Sevilla-klubben om at den tidligere Man United-keeperen går ut av sin situasjon med lediggang. I mellomtiden lurer mange fortsatt på om det nærmer seg et vikaropphold på Old Trafford, spesielt etter at Andre Onana dro på seg en skade på landslagstjeneste denne helgen.

Real Betis, Manchester United – og Inter Miami. David Beckham skal være i kontakt med 32-åringen for å tilby spanjolen muligheten til å spille med tidligere landslagskompiser Busquets og Alba, Messi – og opprettholde stor porsjon av lønnsinntekten fra Old Trafford.

LES: Kane innkasserer ekstrabonusen fem måneder før tiden

I sommer ble David de Gea selvfølgelig også linket til saudiarabiske klubber. Her ble det kjapt tyst. Etter at avtalen med United løp ut, giftet de Gea seg med sangerinnen, skuespilleren og programlederen Edurne Garcia Almagro.

Det skal ha vært fru De Gea som satte ned foten for en flytting til Saudi-Arabia. Cristiano Ronaldo tok kontakt med David de Gea. Til tross for en ukelønn på 500 000 pund, ble det nei takk. Vi takker også.

SPORTEN: Selv Skottlands landslagstrener er skuffet over at Erling Haaland ikke spiller

Ingen artikler å vise