Haaland 5 – RB Leipzig 0

0
251
Tar ansvaret med å holde Haaland sulten.(city, twitter)

Det henger fortsatt røyk over gressmatta på Etihad etter tirsdagens Champions League-kamp. Haaland 5 – RB Leipzig 0. Marco Rose oppsummerte kvelden, mens Pep Guardiola forklarte hvorfor 22-åringen ikke fikk være igjen å ta rekorden fra Messi.

Først til RB Leipzig-trener Marco Rose, som naturlig nok ikke så noen grunn til å hisse seg opp over avgjørelsen i straffefeltet som ga Haaland den første scoringen.

-Haaland hadde en fantastisk aften. Han var så sulten. Han scoret med foten, hodet, han vant andreballer og tok dype løp. Det hele så veldig enkelt ut. Han tok til og med ballen fra dommeren, det forteller jo at det var en meget spesiell aften for ham. Jeg kan bare si gratulerer, kom det fra den tidligere Dortmund-treneren.

LES: Vurderer å kjøpe fri Per-Mathias Høgmo

Og Pep Guardiola? Vi så Haaland holde pusten hver gang det gikk mot bytte av City-spillere i andre omgang. Etter fem scoringer bestemte Guardiola at det holdt.

-Hvis han hadde nådd milepælen, rekorden som 22-åring, ville livet hans ha blitt kjedelig. Det var derfor jeg gjorde byttet, kommer det tørt fra Guardiola ifølge Reuters.

LES OGSÅ: Gareth Bale har fått sin arvtager

Dermed står Haaland sammen med Luis Adriano og Lionel Messi med flest scorede mål i samme Champions League-kamp – og har fortsatt mer å jage etter.

Ingen artikler å vise