Da er det bare for Arsenal å kalle hjem Folarin Balogun

0
679
On a roll! (foto: reims, twitter)

Mikel Artetas utvalgte har spilt Arsenal til topps i Premier League etter 19 kamper. Som andre storklubber gror det også godt utenfor troppen, der unge spillere på utleie utvikler seg til én dag å ta plass i kamptroppen. Når det gjelder Folarin Balogun er forventningene skyhøye hos Arsenal-ledelsen.

Han kommer fra klubbens akademi, har ti kamper for førstelaget (1 scoring, 2 assists), men det er denne sesongen det virkelig har skjedd byks i utviklingen til 21-åringen. På utleie til Reims står spissen med 14 mål på 20 Ligue 1-kamper. For å sette det i kontekst: Dette plasserer 21-åringen som toppscorer foran Mbappé, Messi og Neymar.

LES: Ett minutt skilte Barcelona fra viktig signering

På onsdag kveld dro Balogun til med hattrick mot Lorient!

Ifølge Football-Insiders kilder er Arsenal-ledelsen overbevist om at Balogun veldig snart har spilt seg inn i kategorien spillere verdt mer enn 50 millioner pund.

Det ryktes om at Arsenals rivaler gjør seg klare for å lirke Balogun bort fra Emirates, vi tipper Mikel Arteta gjør som med William Saliba etter suksessen på utleie hos Marseille forrige seong og henter spilleren hjem fra Ligue 1, nå som Balogun har tatt de nødvendige stegene.

LES OGSÅ: Betaler 90% av lønna til Cristiano Ronaldo

Arsenal-supporterne kan glede seg.

Ingen artikler å vise