Greenwood: Diskusjoner om permanent overgang

0
93
Mason Greenwood (foto. getafe, twitter)

Mason Greenwoods låneprestasjoner hos Getafe fortsetter å imponere, med tre mål og tre assist på ti kamper. Rapporter indikerer at Getafe ønsker å innlede samtaler med Manchester United om en permanent overgang for den 22 år gamle spilleren, selv om stemningen kan endre seg raskt. Greenwood, som har vært på lån siden sommeren, har kontrakt med United til 2025 etter låneavtalens utløp ved sesongslutt.

Mason Greenwood er fortsatt rusten etter å ha vært på sidelinjen i godt over et år hos Manchester United, men resultatene på lån i La Liga har startet å komme.

Manchester United sendte den 22 år gamle høyrevingen til Getafe på lån på den siste dagen i sommerens overgangsvindu.

For Manchester United er Mason Greenwood et avsluttet kapittel i hvert fall for de som sitter ved roret nå. Spilleren var siktet for voldtektsforsøk og overfall, men ble frifunnet for anklagene, likevel landet den interne undersøkelsen i klubben på at han ikke fikk komme tilbake til laget – og til slutt ble det en overgang til Spania.

Les: Arsenals Kontroversielle Havertz-Kjøp: Burde Pengene Gått til Ivan Toney?

Greenwood er så langt kreditert med tre mål og tre målgivende pasninger på 10 kamper i Spania, og den siste tiden har det vært rapporter om at han ønsker å bli. Getafe ønsker i følge Marca å starte samtaler med Manchester United om en permanent overgang for Greenwood til klubben.

De skjønner stemingen kan snu fort og at flere kan melde seg på og drive prisen opp. – Det er heller ikke umulig at med nye koster på Old Trafford kan retur være mulig.

Les mer: Juventus presser på for leieavtale med Kalvin Phillips

Greenwoods låneavtale går ut på slutten av sesongen, hvoretter han er under kontrakt med United til 2025.

Ingen artikler å vise