Fra ønske om spilletid i 4. divisjon til Serie A-suksess

0
146
Osimhen i kjent stil. (foto: napoli, twitter)

Victor Osimhen forteller om tiden da han som 19-åring desperat lette etter spilletid og vurderte å gå til en 3. eller 4. divisjonsklubb i Tyskland. Etter en imponerende sesong med Napoli og Serie A-tittel, står den nigerianske spissen som en ettertraktet spiller, med en prislapp på over en milliard.

Etter gigantsuksessen forrige sesong hos Napoli med 26 scoringer på 32 seriekamper og en historisk Serie A-tittel for klubben, har Victor Osimhen vært ønsket av flere av gigantene. Dette er i sterk kontrast til perioden som 19-åring da han ba agenten sin om å finne en 4. divisjonsklubb i Tyskland for å få nok spilletid.

Den nigerianske spilleren dro til Tyskland som 18-åring, etter halvannet år hos Wolfsburg hadde han fått tillit i bare 16 kamper.

LES: Liverpool melder interesse for Kylian Mbappé

I et intervju med The Guardian forteller nå 25-åringen desperasjonen han følte som ung spiller.

– Der var et tidspunkt der jeg pratet med min tidligere agent og fortalte ham at jeg var klar for å dra til en 3. -eller 4. divisjonsklubb i Tyskland, da alt jeg ville var å spille, forteller Osimhen.

Spissen slapp å lete nedover divisjonssystemet i tysk fotball, fikk gjennombrudd på utleie hos belgiske Charleroi med 20 scoringer på 36 kamper.

LES OGSÅ: Benzema misfornøyd: Drømmer om en europeisk comeback

Så kom Lille, før Napoli signerte Osimhen i 2020. Prisen for å signere 25-åringen ligger nå på godt over milliarden. For bare seks år siden var Osimhen villig til å ta heisen ned divisjonssystemet. Snakker om reise!

Napoli – Monza

Ingen artikler å vise