Første gang på 16 år

0
367

FIFAs årlige gallashow ‘The Best Football Award’ mandag ble en festkveld for Erling Braut Haaland som for andre gang er med på årets lag, men også en nedtur for Cristiano Ronaldo. – For første gang siden 2006 er den portugisiske superstjernen ikke å finne på FIFAs Årets lag.

Den femdobbelte Ballon d’Or-vinneren fikk rett og slett ikke nok stemmer. – Ikke så rart egentlig i og med at han driver og suller nede i Saudi-Arabia som har et nivå på sin liga best sammenlignet med OBOS-ligaen. – Ronaldo sin evige rival Lionel Messi er selvfølgelig med også han ble inkludert i verdenslaget første gang i 2006.

Premier League stiller med fem spillere – inkludert en nordmann!

FIFA har kåret deres 2022 World XI og fem Premier League-spillere er med, inkludert vår mann Erling Braut Haaland. Nordmannen har nå vært på verdenslaget to år på rad!

Team Haaland håver inn: Haaland nærmer seg ny gigant-avtale!

FIFA 2022 World XI har blitt annonsert og det er ikke noe å si på valgene som er tatt. Men vi hadde kanskje trodd at flere argentinske spillere skulle vært med etter deres imponerende VM-gull. Men basert på hele året er nok dette det beste laget.

Manchester United, Liverpool og Manchester City-spillere utgjør fem av de elleve, med Casemiro, Joao Cancelo, Virgil van Dijk, Erling Haaland og Kevin De Bruyne som alle er med.

LES OGSÅ: Ronaldo lokker tidligere lagkamerat til Al-Nassr

Thibaut Courtois, Achraf Hakimi, Luka Modric, Lionel Messi, Karim Benzema, og selvfølgelig Lionel Messi, utgjør resten av årets verdenslag.

Ingen artikler å vise