Forlater banen før slutt i Qatar SC kamp

0
95
Draxler bestemte seg visst for å forlate banen.

Den tyske midtbanespilleren Julian Draxler har skapt oppsikt i qatarsk fotball ved å forlate banen før kampslutt under Al Ahli’s oppgjør mot Qatar SC. Til tross for å ha scoret tidligere i kampen, gikk Draxler demonstrativt inn i spillertunnelen, og hendelsen har skapt mange spekulasjoner om årsaken bak oppførselen.

I sommer valgte Julian Draxler å følge pengesporet til qatarsk fotball. Den tidligere PSG-spilleren har spilt på de største arenaene med og mot de største spillerne. I Al Ahli’s kamp mot Qatar SC var det tydelig tyskeren ikke var spesielt fornøyd med tilværelsen.

Vi har sett Cristiano Ronaldo forlate stadion før kampslutt, men dette var fra benken til Manchester United. Draxler gikk like godt av banen før kampslutt og slentret demonstrativt inn i spillertunellen.

LES: Silva nærmer seg slutten på Chelsea-karrieren

Vi kjenner ikke bakgrunnen, men tyskeren kom inn i andre omgang som innbytter, scoret, for så å forlate banen og overlate resten av laget sitt til å avslutte med ti mann (hadde brukt opp samtlige innbyttere).

LES OGSÅ: Risikerer utestengelse etter spilleavhengighet

Ifølge Goal ble det pratet om at det kan ha vært en skade, men måten Draxler forlot banen på var uansett i snodigste laget.

Ingen artikler å vise