Forhandler om Aubameyang-overgang

0
350
Fra en av de tre scoringene spissen kunne juble over. (foto: chelsea, twitter)

De siste sesongene har sportslig vært trøblete for Pierre-Emerick Aubameyang. Fortsatt tikker det nok millioner inn på lønnskontoen til å fylle på i sportsbilsparken, men noen ro i samme klubb har det blitt lite av siden den trøblete exiten fra Arsenal vinteren 2022. Nå åpner neste storklubb døra for den gabonske spissen.

Aubameyang stortrivdes i Barca-drakta med 13 scoringer på 24 kamper. Memphis Depay ble henvist til benken, her skulle Aubameyang igjen stråle som i storhetstiden hos Arsenal. Så signerte Barca Robert Lewandowski, ble tvunget til å kutte kostnader og sendte Aubameyang til Chelsea for 12 millioner euro i september 2022.

LES:Arturo Vidal klar for ny klubb

For 34-åringen var det den perfekt dårlige timingen for å dra på seg den blå drakta. Chelsea slet hele sesongen, kvittet seg med to managere – og slet enda mer da Frank Lampard skulle sprøyte inn litt optimisme som vikar fra april.

Nå tømmer Chelsea lageret, Aubameyang er en av de mange spillerne Pochettino ikke har gitt gitt tommel opp for. Ifølge The Athletic har Marseille gått inn i forhandlinger om Aubameyang-signering. Ikke overraskende er lønnsnivået til 34-åringen langt over det Ligue 1-klubben er villig til å betale, men det engelske mediet hevder viljen er stor i London for å komme til en løsning som fjerner Aubameyang fra Chelsea-troppen (har kontrakt til 2024).

LES OGSÅ: Serverer Randal Kolo Muani til Manchester United

Signeres det med Marseille, blir det gjenforening med en tidligere lagkompis hos Arsenal, Matteo Guendouzi. Ettersom begge gutta ikke har de spesielt gode minnene fra siste sesonger hos Arsenal, blir det sikkert mye å snakke om.

Ingen artikler å vise