Football-Insider: United har tatt avgjørelsen om Weghorst

0
1277
Weghorst gleder seg over Fernandes-scoring. (foto: united, twitter)

Nesten to meter med nederlandsk spisskraft ble hentet til Old Trafford i januar. Wout Weghorst hadde herjet på utleie hos Besiktas, nå skulle spilleren som nesten sendte Messi og gjengen ut av VM-sluttspillet fotballkrige for Erik Ten Hag. Selv om 30-åringen bare står bak 1 scoring og 1 assist på ti kamper i United-drakta, har Ten Hag uttalt at spissen har løftet hele United-angrepet etter ankomsten.

Så hva skjer etter sesongslutt, er Weghorst en av brikkene til Ten Hag?

LES: Det er langt mellom de gode nyhetene for Chelsea

Erik Ten Hag og Manchester United skal ha tatt avgjørelsen allerede. Manchester United forventes ikke signere den utlånte Burnley-spissen Wout Weghorst permanetent i sommervinduet, ifølge Football Insider.

30-åringen ble hentet inn på et seks måneders lån i januarvinduet etter løslatelsen av Cristiano Ronaldo i november. Manchester United skal ikke ha noen opsjon eller forpliktelse til å kjøpe Weghorst når lånet hans utløper på slutten av sesongen.

Ifølge Sky Sports betalte de røde djevlene Burnley en sum på 2,5 millioner pund for å kjøpe den nederlandske landslagsspilleren ut av hans forrige lån med Besiktas.

Rashford har tatt seg av målene etter at Weghorst kom til Old Trafford (foto: united, twitter)

Weghorst har startet alle 10 kampene siden han kom til Old Trafford, men har kun scoret ett mål i ligacupsemifinalen mot Nottingham Forest.

LES OGSÅ: Chelsea har kontaktet Pochettino!

Han har til og med blitt utplassert som en offensiv midtbanespiller av Erik ten Hag i de to siste kampene, noe som har gjort at superheite Marcus Rashford har spilt midtspiss.

Likevel hadde den nederlandske landslagsspilleren en rekke sjanser under 3-0-seieren over Leicester City søndag – men kunne ikke overliste Danny Ward med noen av sine fem skudd.

Man United-spissen Anthony Martial er for øyeblikket ute skadet, men kan utfordre Weghorst om en plass i startelleveren når han kommer tilbake.

Weghorst, som scoret for Nederland i sin VM-kvartfinale mot Argentina i Qatar, har kontrakt på Turf Moor til 2025.

Ingen artikler å vise