Fikk sparken etter 2 måneder

0
244
Alexander Sørloth setter mål etter mål

Villarreal har sparket manageren Jose Rojo Martin, også kjent som «Pacheta», etter skuffende resultater og spesielt et 2-3 tap mot Athletic Bilbao. Til tross for Alexander Sørloths imponerende målbidrag, har klubben opplevd en tøff sesongstart og ligger på 13. plass i La Liga. Avgjørelsen kommer etter gårsdagens Europaligaseier mot Maccabi Haifa, der Sørloth ble matchvinner på tampen. Klubben takker Pacheta for innsatsen og ønsker ham lykke til videre i karrieren.

Til tross for at Alexander Sørloth fortsetter å gjøre jobben og score mål for Villarreal er det mye annet som ikke fungerer i klubben. – Det er litt for mye slit og for lite moro i seierne som klubben får og poengene kommer langt saktere enn det styret i klubben krever.

I høst sparket de den Quique Setien og erstattet han 9.september med den 54 år gamle spanske manageren Jose Rojo Martin som bare kalles «Pacheta».

Les: Marcelo kroner barndomsklubben med Copa Libertadores-tittel

Han fikk ikke mye tid i managerstolen og den utløsende faktoren var sist helgs 2 – 3 tap mot Athletic Bilbao. (Alexander Sørloth scoret et av målene) – Villarreal som ligger på 13.plass i La Liga etter 12.kamper denne sesongen valgte å vente til ettter gårsdagens Europaligakamp.

Det var sikkert lurt. Maccabi Haifa slått 2-1 etter at Sørloth ble matchvinner på tampen.

Nordmannen står med seks ligamål så langt.

«Villarreal takker Martin for innsatsen og ønsker ham lykke til videre i karrieren.»

Les: Real Madrid vurderer Bayern München-stjerneskudd som et alternativ

Ingen artikler å vise