Ett minutt skilte Barcelona fra viktig signering

0
701
Hadde pumpet seg klar for Barca. (foto: araujo, twitter)

Deadline Day bærer preg av hastverk og panikk. Overgangsvinduet smekkes igjen i overgangen til neste dag, klubbene som ikke har hentet sin forsterkning før det, må vente til etter sesongslutt. Barcelona har de siste dagene jobbet intenst med høyrebackposisjon, der Deadline Day endte med at Hector Bellerin ble sendt til Sporting, mens erstatter skulle hentes i MLS. Dette var planen.

De siste dagene meldte spansk media at den meksikanske høyrebacken Julian Araujo var på vei til Camp Nou på utleie med kjøpsopsjon, men da overgangsvinduet smekket igjen, var det fortsatt ingen LA Galaxy-spiller på flyet til Barcelona.

LES: Gennaro «all in» Gattuso ble veid for lett

Ifølge Mundo Deportivo bommet Barcelona med ett minutt.

Det spanske mediet hevder de siste dokumentene fra Barca som måtte på plass for å gjennomføre overgangen ble sendt inn ett minutt etter deadline.

Barcelona-ledelsen er ikke de som gir seg, ifølge Mundo Deportivo har La Liga-klubben gått til FIFA for å få godkjent overgangen likevel. 21-åringen med tre landskamper for Mexico og 108 for LA Galaxy siden 2019 sitter rastløs med kofferten pakket.

LES OGSÅ: Gennaro «all in» Gattuso ble veid for lett

Ingen artikler å vise