Et rørende øyeblikk for fotballverden

0
91
Vi står bak dere, jungs. (foto: union, twitter)

Union Berlin opplevde nok et nederlag i Champions League da de tapte 0-1 mot Napoli, noe som markerer deres niende tap på rad. Men en hjertevarm gjeng supportere samlet seg etter kampen for å hylle spillerne og oppmuntre dem til tross for resultatet. Union-fansen viser stor støtte til klubben i en tid med motgang, som skapte et rørende øyeblikk for fotballverden.

Forrige sesong var ekstrem for Union Berlin. 4. plass i Bundesliga og Champions League-billett. Tilbake i 2020/21-sesongen var klubben 11 poeng unna CL-billetten, sesongen før 24 poeng unna billetten. Forventningene var derfor store ved sesongstart, men denne gangen har fremdriften stanset. Vi ser for oss rasende Union-supporterne som piper ut egne spillere, på onsdag fikk vi oppleve noe så unikt som det motsatte.

Union Berlin tok i mot Napoli i Champions League, tapte kampen 0-1, noe som betyr at klubben har tapt ni kamper på rad. Etter kampen ble Union-spillerne bedt om å samle seg foran supporterne. Her dro «capoen» for supporterne nærmest banen i gang en hyllest til spillerne.

LES: Liverpool nærmer seg avtale med Napoli-spiss

-I dag var fantastisk! Napoli er den beste kubben i Italia. Dere spilte superbra. De hadde kun ett skudd på mål. Vi lever drømmen i Champions League, ble det ropt fra tribunen.

Ingen supporterne liker å tape, men når det likevel skjer er det ingen hjelp i å vende ryggen til egen klubb og egne spillere. Da trengs støtten mer enn noen annen gang. Det skjer så sjelden at vi blir helt rørt.

LES OGSÅ: Silva nærmer seg slutten på Chelsea-karrieren

Ingen artikler å vise