ESPN: Dean Henderson høyt på lista hos Premier League-klubb

0
200
To United-kompiser i Forest-drakt. (foto: forest, twitter)

Tottenham og Manchester United kniver om hvert eneste poeng i Premier League, der begge klubbene kjemper om de to siste Champions League-billettene. En billett begge sikre seg. I kulissene utspiller det seg en annen stor kamp mellom de to klubbene.

De siste månedene har Harry Kane blitt linket sterkere og sterkere til en exit i sommer – som kan ende til Old Trafford. Ifølge Football-insiders kilder, «går snakken» på Carrington treningsfelt at Harry Kane er toppmål til å fylle spissplassen, de andre kandidatene er kun aktuelle hvis Tottenham motsetter seg overgangen.

LES: Spansk domstol sender Barcelonas juvel på stø exit-kurs

Nå kan en ny brikke bringe Erik ten Hag nærmere en Kane-signering.

Det handler om Dean Henderson. Den tidligere keeper-kronprinsen hos United har gått lei av klubben, presset frem et utleie til Nottingham Forest før sesongen og skal ta en alvorsprat med United-ledelsen og ten Hag om veien videre. Kontrakten løper til 2025 (pluss opsjon på ekstra sesong). Med EM 2024 ikke langt unna, må 26-åringen sikres spilletid.

Ifølge ESPNs kilde ser Tottenham Henderson som en sterk kandidat til å ta over etter Hugo Lloris som førstevalget. Jordan Pickford har også stått høyt oppe på lista til Spurs, men etter at den engelske landslagskeeperens forlenget med Everton, blir en eventuell nedrykkssituasjon eneste mulighet der.

Blålink: Bookbeat: prøv lydbok gratis i 45 dager

ESPNs kilde hevder styreleder Daniel Levy kommer til å kjempe mot en Kane-exit, med Dean Henderson som en brikke i forhandlingene kan dette åpne opp døra til forhandlingsrommet i London og gjøre prosessen mindre umulig for United.

LES OGSÅ: Ingen har betalt mer enn Chelsea i fallskjermer! Her er topp ti listen i verden

Ingen artikler å vise