Spansk domstol sender Barcelonas juvel på stø exit-kurs

0
479
Gavi må se langt etter lønnsøkning hos Barca. (foto: barca, twitter)

For litt over et halvt år siden signerte Gavi en megaavtale med Barcelona. Ingen skulle være i tvil om at tenåringen skulle spille en av hovedrollene på Camp Nou det neste tiåret. 1 milliard euro i utkjøpsklausul skulle holde rivalene på avstand. Nå er Barcelona på god vei til å miste Gavi.

La Liga har ikke godkjent den nye kontrakten til Gavi, tenåringen er derfor ikke registrert i førstelagstroppen med nye lønnsbetingelser. Barcelona har en gedigen økonomisk opprydingsjobb før liga-organisasjonen godkjenner Gavis nye betingelser. Barca nektet å godta dette, sendte anke til domstolen, men på tirsdag kom beskjeden ifølge Sport om at den spanske domstolen ikke ga klubben medhold.

LES: Antonio Conte: -Tottenhams historie er en av tapere

Dette betyr at Gavi står uten en stor førstelagskontrakt og spiller fortsatt på reservelagskontrakt hos Barcleona. Problemene for Barca slutter ikke her. Hvis klubben ikke møter La Ligas krav om å kutte 200 millioner euro i utgifter (eller inntekter gjennom spillersalg), er Gavis nye kontrakt ugyldig i sommer, samtidig som reservelagskontrakten løper ut.

Ifølge Sport kan andre klubber da hente Xavi-arvtageren Barca trodde de hadde beskyttet med 10 milliarder i utkjøpsklausul – uten kostnad.

LES OGSÅ: Sender Forest-spiller til Wayne Rooney

Ingen artikler å vise