Sir Jim Ratcliffe planlegger endring i Manchester Uniteds stab etter kjøpet

0
181
Stolt snart-United-eier. (foto: ratcliffe, twitter)

Den britiske milliardæren Sir Jim Ratcliffe, som er i ferd med å kjøpe 25 prosent av Manchester United, har et mål om å redusere antallet ansatte i klubben. Han mener at United er overbemannet og ønsker en endring. Med 1112 ansatte er United for tiden den klubben med størst arbeidsstokk i Premier League.

Daily Mail skriver at den britiske milliardæren Sir Jim Ratcliffe – etter kjøpet – ønsker å kutte ned på staben til Manchester United.

Sir Jim Ratcliffe i ferd med å kjøpe 25 prosent av Manchester United og overta den engelske klubbens sportslige drift. Kun detaljer rapporteres som gjenstår før kjøpet er fullført.

LES: Usikker fremtid for Moyes i West Ham

Milliardæren mener at Manchester United er overbemannet på flere områder av klubben og at kutt og omstrukturering er på sin plass. Ifølge avisen mener flere som jobber i Manchester United at det er en topptung organisasjon som er overbemannet i flere avdelinger.

Manchester United den Premier League-klubben som i dag har den største arbeidsstokken med 1.112 ansatte. For eksempel sies Liverpool å ha 900 ansatte, mens Tottenham sies å ha 750, Manchester City 720 og Arsenal 700.

Daily Mail skriver også at Ratcliffes selskap Ineos, som har 25.000 ansatte over hele verden, er kjent for å ha en «lean» sportsavdeling, hvor det ikke er så mange ansatte.

Les: Har prestert godt tidligere, nå får han sparken

Ingen artikler å vise