Enda en klubb synes Jude Bellingham blir for dyr

0
509

Allerede har en av favorittene til å signere 19 år gamle Jude Bellingham bestemt seg for at det er en for stor risiko å bruke 1,5 milliarder kroner og sikkert en milliard til i lønn og bonuser. Real Madrid er mer opptatt av å finne en som kan følge i fotsporene til Karim Benzema enn å styrke midtbanen.

Forrige sommer kom det første ryktet fra balløya om at Liverpool manøvrerte seg i posisjon for å hente Jude Bellingham til Anfield i løpet av det kommende året. Etter dette har spillet om et av Englands største talenter fått skikkelig fart. Dortmund kjemper intenst for å overbevise 19-åringen om å bli, mens et kobbel av klubber forsøker å overbevise ham om det motsatte.

Les: Bayern-keeper fornøyd med innsatsen etter tre baklengs

Ifølge The Guardian har Liverpool bestemt seg for ikke å gå for Bellingham i sommer fordi prislappen er for høy, mens Merseyside-klubben må bruke penger på mer enn én spiller. I tillegg er det tvilsomt om Liverpool tar seg til Champions League, noe som vil bety et stort pengetap.
Ifølge The Guardian forventes ikke avgjørelsen å falle i god jord hos Liverpool, noe trener Jürgen Klopp antydet allerede forrige fredag.

«Uansett hva vi gjør, vil det ikke være nok, men med smarte rekrutteringer blir vi definitivt bedre»

Det er i praksis to klubber som står igjen, Manchester City og Paris Saint-Germain.

LES OGSÅ: Nottingham Forest beholder manager, men dumper sportsdirektøren

Generasjonsskiftet på midtbanen til Liverpool skal gjennomføres, men det blir uten Dortmund-spilleren i troppen.

Ingen artikler å vise