Dortmund har vendt blikket mot Liverpool

0
263

Kampen om en engelsk 19-åringens signatur spisser seg til når det nærmer seg neste overgangsvindu. Borussia Dortmund har ikke gitt opp å overtale Bellingham til å bli én, to sesonger til, men vet at det går mot exit med beilere som Liverpool, Manchester United, City, Chelsea, Arsenal, Real Madrid og PSG. Da jobbes det klokelig med plan for erstatter til engelskmannen.

Dortmund har holdt følge med RB Salzburgs Nicolas Seiwald, men østerrikeren valgte klubb «innenfor familien» og går til RB Leipzig i sommer.

LES: Gir Leicester-spiller «Liverpool-behandlingen»

Ifølge Bild har Dortmund vendt blikket mot Liverpool. Litt overraskende skal Bundesliga-klubben ha sett en verdig Bellingham-erstatter i spilleren som nå er på vei ut fra Anfield i sommer. Football-Insider hevder avgjørelsen er tatt hos Liverpool om å sende Arthur Melo tilbake til Juventus (ikke utnytte kjøpsopsjon) og la kontraktene til Naby Keita/Oxlade-Chamberlain løpe ut i sommer.

Det tyske mediet hevder Keita er på blokka til Dortmund som kandidat til å ta over jobben på midtbanen hvis Bellingham drar.

Keita har siden overgangen i 2018 for solide 60 millioner euro fra RB Leipzig ikke lykkes å overbevise Jürgen Klopp om en fast plass i førsteelleveren. Statistikken på 129 kamper, 11 scoring og 7 assists i Liverpool-drakta imponerer lite, men Dortmund mener tydeligvis et det fortsatt er mulighet til å få 28-åringen tilbake til formen og stabiliteten han viste hos RB Leipzig.

LES OGSÅ: Ivan Toney innrømmer nesten alt

Ingen artikler å vise