Del Piero vurderer comeback som sportsdirektør

0
88
Del Piero kjenner alt og alle.

Fotballegenden Alessandro Del Piero har holdt seg i bakgrunnen siden han la opp i 2015. Nå er han på vei tilbake til fotballverden, men ikke som hovedtrener. Ifølge Sport Mediaset vurderer han å akseptere tilbudet som sportsdirektør for en saudiarabisk klubb som allerede har hentet inn stjerner som Cristiano Ronaldo og Sadio Mane.

Del Piero. Navnet bringer et lass av minner fra VM og EM-sluttspill og i Juventus-drakta. 91 kamper med 27 scoringer i den italienske landslagsdrakta, 705 kamper for den gamle dame med 209 scoringer. Verdensmester, Champions League, 6 ganger kyss av Serie A-trofeet. Siden den elegante italieneren la opp i 2015 har det vært stille. Nå skal del Piero bruke sin bakgrunn, sitt navn, teft og nettverk til å serve et av fotballens største ikoner.

Del Piero var linket til en jobb hos Juventus i 2022, men det ble med praten. Nå er 48-åringen i ferd med å fullføre trenerutdanning og nærmer seg Pro-lisensen hos UEFA. Det er likevel ikke hovedtrenerjobben del Piero går for først.

LES: Juventus er interessert i dansk midtbanespiller

Ifølge Sport Mediaset vurderer italieneren å takke ja til tilbudet om å ta over jobben som sportsdirektør for klubben til Cristiano Ronaldo i Saudi-Arabia.

Jobben her består i å fortsette rekrutteringen som så langt har fått Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic og Aymeric Laporte til å trekke ut av UEFA-regionen.

Vi er stygt redd dette er en jobb Del Piero ikke klarer å takke nei til.

LES OGSÅ: Messis ankomst i MLS skyter billettprisene i været

Ingen artikler å vise