Dani Olmo ønsket av toppklubber, inkludert City og Arsenal

0
124
Olmo mens kneet fungerte. (foto: olmo, twitter)

Til tross for en nylig kontraktsforlengelse, med RB Lepzig, forblir midtbanespilleren Dani Olmo et ettertraktet mål for flere storklubber, inkludert Manchester City og Arsenal. Hans kontrakt inkluderer en utkjøpsklausul på 60 millioner euro, og en overgang neste sommer kan være mulig.

I juni bestemte RB Leipzig seg for å legge til fire nye år på avtalen til den angripende midtbanespilleren Dani Olmo, det til tross for at 25 åringen hadde en sesong bak seg preget av skader.

Dani Olmo som falt utenfor hos Barcelona før kan fikk spille for førstelaget har alltid hatt en drøm om å returnere en vakker dag og bevise de tok feil. Skadefri er Olmo en svært imponerende spiller som etter overgangen fra Dinamo Zagreb til RB Leipzig har utvidet sitt register betydelig og vekket interessen.

Les: Usikker fremtid for Martial mens United fornyer kontrakter

Til tross for forlengelsen av Dani Olmo sin kontrakt stopper det ikke storklubber fra å jobbe for en overgang. – Om noe blir det bare dyrere nå som han har kontrakt frem til sommeren 2027.

Barcelona har vært stadig på med forslag, men andre muligheter frister mer. Dani Olmo har etablert seg som en nøkkelspiller for Leipzig siden han begynte i klubben i janaur 2020. Han har scoret 26 mål og registrerte 30 assists på 127 kamper. Den allsidige angriperen bidro med fem mål og 11 assists på 31 kamper under en skaderammet 2022-23-sesong der Die Roten Bullen vant sin andre påfølgende DFB-Pokal.

Olmo har scoret fem mål på sine fire første kamper denne sesongen før han fikk en kneskade, men han har siden kommet tilbake til trening og nærmer seg en retur til full form.

Diskantvinnerne Manchester City skal ha vurdert et sommersvep for Olmo etter exiten til Riyad Mahrez og Ilkay Gundogan, men de bestemte seg til slutt for å bruke pengene på Jeremy Doku og Matheus Nunes.

Arsenal, Chelsea, Real Madrid og Atletico Madrid har også blitt koblet til Olmo, det samme har Barcelona hvor angriperen tilbrakte syv år som akademispiller mellom 2007 og 2014 før han flyttet til den kroatiske giganten Dinamo Zagreb.

Mundo Deportivo skriver at Manchester City for øyeblikket fremst i køen for Olmos signatur på vei inn i 2024. – Det skal være Pep Guardiola som trekker, det var han som ledet Barcelona i sine gyldne år da Dano Olmo for første gang gikk inn porterne på Mesia. (Akademiet til Barcelona)

Les: Ikke alle er enige i hvem som skal få årets Ballon d’Or

I en tale i august stemplet Olmo Man City som «en av de største i verden», men uttalte at «det er ingenting» i ryktene som forbinder ham med en flytting til Etihad Stadium og insisterte på at han er «fornøyd» og «helt». fokusert» på sesongen fremover med Leipzig.

En rapport fra det tyske nyhetsbyrået Bild hevder imidlertid at Olmo tenker på en ny utfordring i en større klubb neste sesong til tross for at han signerte en ny kontrakt for bare fire måneder siden, og at angriperen kan forlate Leipzig neste sommer.

Leipzig er antagelig motvillige til å miste enda en nøkkelspiller i nær fremtid etter å ha skilt lag med Josko Gvardiol – nå i Man City – Christopher Nkunku og Dominik Szoboszlai i løpet av sommerens overgangsvindu.

Die Roten Bullen står imidlertid i fare for å miste Olmo, ettersom angriperen angivelig har en utkjøpsklausul på €60 millioner i sin nye kontrakt.

Sky Sports melder at Arsenal også følger Dani Olmo tett og skal være villige til å utløse utkjøpsklausulen. Real Madrid skal også lure i buskene, men det omtales som vanskelig gitt fortiden i Barcelona.

Ingen artikler å vise