Chelsea kan nå bare glemme Tammy Abraham

0
272
Toppscoreren finner neppe veien til London nå. . (foto: chelsea, twitter)

Skader kommer alltid ubeleilig, men for Tammy Abraham, Chelsea og to Premier League-klubber (og selvfølgelig Roma) kommer 25-åringens ferske skade maks dårlig timet.

I siste seriekamp på søndag mot Spezia (2-1 seier) falt Roma-spissen litt rart, der beinet «ga etter» i en situasjon. Abraham vred seg i smerte og ble nødt til å bæres av banen. Ifølge italienske Sky Sports har den engelske landslagsspilleren skadet et ligament i kneet, med et potensielt skadeavbrekk frem til november, desember.

LES:Måtte sparke Man United-kompisen

Abraham var på vei tilbake til Premier League, der både Man United og Aston Villa (på innleie i 2019) har vist sin interesse, mens Chelsea sitter på en tilbakekjøpsklausul på 64 millioner pund de vurderer å utnytte.

Abraham har hatt noen solide sesonger hos Mourinho etter at han forsvant fra Chelsea i 2021, nå var det ryddet vei for å returnere til verdens tøffeste liga for å bevise at han holder nivået.

LES OGSÅ: Detaljer gjenstår før Napoli-stjerne lander på Old Trafford

Dreier det seg om en alvorlig skade, kommer Chelsea til å holde på de store pengene og rette fokus mot andre kandidater. Kjipt for alle parter. Vi ønsker Abraham good recovery.

Ingen artikler å vise