Blir den første PSG-treneren som ikke mister jobben etter Champions League-flause

0
150
Bringer inn ny vind og tankegods på Parc des Princes. (foto: psg, twitter)

De siste årene har Ligue 1-tittelen blitt tatt som selvfølge hos PSG-eierne, Champions League-tittelen det eneste som betyr noe utover serietittelen. Fortsatt uten CL-trofeet på plass i Paris har trenere kommet og gått i raskt tempo, nå er det en helt ny tone på Parc des Princes.

Neymar fortalte nylig om helvetet han og Messi måtte gjennom hos PSG, klubbpresidenten svarer med å fortelle om hvor mye større lagfølelsene er etter at superstjernene er ute av klubben.

LES: Belgisk journalist skjønner ikke bæret av Schmeichel-signering

-PSG-laget har aldri vært så united på og utenfor banen. Dette så vi denne helgen i 1-4 seieren over Lyon. Vi har en fantastisk trener (Enrique) og sportsdirektør (luis Campos), og jeg er veldig fornøyd med den nye spirit i klubben, begynner en overraskende sprudlende Nasser Al-Khelaifi følge ESPN.

Så kommer en kommentar som nesten ikke er til å tro. Etter å ha sparket fire trenere siden 2018, ser det ut som PSG-gjengen har akseptert at klubben ikke kan kjøpe og kreve seg til Champions League-tittelen.

-Dette året, i den nye PSG-fasen, fokuserer vi mindre på resultater og mer på prestasjoner og vår måte å spille på. Hvis vi gjør dette, vil resultatene følge oss, sier PSG-presidenten.

LES: Everton kvitt urokråke

Wow. Nytt og revolusjonerende i Paris, barnelærdom for andre suksessrike klubber. Vi gratulerer.

Ingen artikler å vise