Besiktas vinner uten fast trener – Solskjær vurderer tilbudet

0
103
Vi savner det lure smilet på kamparenaen. (foto: united, twitter)

Etter imponerende tilbud fra Besiktas har Ole Gunnar Solskjær gått i tenkeboksen. Mens spekulasjonene rundt en mulig Solskjær-signering pågår, virker det som at Besiktas henter inspirasjon fra den potensielle treneren. Mandagens kamp mot Hatayspor endte med seier, og «Solskjær-effekten» får fansen til å drømme om en positiv vending i klubben.

Den siste uken har Ole Gunnar Solskjær vært linket til kaosklubben Besiktas. Entusiasmen for å hente inn den tidligere Manchester United-stjerna -og manager har vært stor. Ifølge NTVSpor takker Solskjær for «et imponerende tilbud» fra Besiktas og har gått i tenkeboksen for å se om projektet er det rette. Vi vet ikke om det er Solskjær-effekten som allerede kicker inn, Besiktas har hvertfall begynt å vinne.

Mandag gikk Besiktas-spillerne til kamp mot Hatayspor uten fast hovedtrener, men med stor pressedekning rundt Solskjær som kandidat til jobben.

LES: Sir Jim Ratcliffe planlegger endring i Manchester Uniteds stab etter kjøpet

Besiktas kom fra to seige 1-3 hjemmetap mot Fenerbahce og Alanyaspor, på mandag løsnet det på kamparenaen. 18-åringen Semi Kolicsoy smalt inn scoring etter 38 minutter, Omar Colley fulgte opp med heading til 0-2 ledelse. Dette var midtstopper Colleys femte scoring for sesongen.

Hatayaspor reduserte til 1-2, men Besiktas hadde kontroll på kampen inn til seier og tre befriende poeng. Med dette er Besiktas hakk i hæl på Trabzonspor i kampen om kvalikplass til Europaligaen og optimismen brer seg.

LES MER: Forlater BK Häcken for MLS-eventyret

«Solskjær-effekten» har kicket inn hos Besiktas, da gjenstår det å se om nordmannen følger etter med signering.

Ingen artikler å vise