Besiktas nær ansettelse av Giovanni van Bronckhorst

0
68
Giovanni van Bronckhorst

Det kan virke som at Giovanni van Bronckhorst er på vei mot Besiktas, etter å nylig ha blitt frigitt fra managerrollen i Rangers. Den tyrkiske klubben har vært raskt ute etter å erstatte sin tidligere midlertidige manager, Burak Yilmaz. Klubben håper nå på en avtale innen en uke, og van Bronckhorst er nå favoritten til å ta over styringen i Besiktas.

Den nederlanske manageren Giovanni van Bronckhorst har vært uten jobb et år mindre enn som Ole Gunnar Solskjær. Han fikk sparken fra Rangers i november 2022, mens Ole Gunnar måtte forlate Old Trafford november 2021.

Den tyrkiske klubben Besiktas tok kontakt med den norske manageren før jul og kom med et tilbud som var svært bra, men Ole Gunnar Solskjær ville gjerne vite mer og skal fortsatt være usikker.

Les: Endelig kom målet Rasmus Højlund har ventet på

Har det travelt med å få til en løsning. – Planen er at ny manager skal være på plass i løpet av en uke.

De Telegraaf skriver at Giovanni van Bronckhorst nå er den heteste kandidaten til å ta over Besiktas som har kvittet seg med hele tre managere i fjor.

Van Bronckhorst ønsker å få med seg NAC Bredas trener Jean-Paul van Gestel for å bli assistenttrener, noe NAC Breda ikke vil tillate.

I oktober hentet Besiktas den tidligere tyrkiske landslagsstjernen Burak Yilmaz som en midlertidig løsning på etter en svak start på sesongen. En drøy måned senere fikk Yilmaz sparken og forlot klubben med umiddelbar virkning.

48 år gamle Giovanni van Bronckhorst har en solid karriere som spiller bak seg der han representerte klubber som Barcelona, ​​​​Arsenal, Rangers og Feyenoord.

Som trener har han hatt ansvaret for det nederlandske U21-landslaget, Feyenoord, Rangers og han var en svipptur innom kinesiske Guangzhou City.

Les også: Besiktas vinner uten fast trener – Solskjær vurderer tilbudet

Ingen artikler å vise