Benfica gir ikke fra seg topptalentet, til tross for interesse fra Manchester-klubbene

0
144
Joao Neves

Agent Jorge Mendes og Benfica-manager Roger Schmidt er enige om at Joao Neves og Antonio Silva blir værende i Benfica ut sesongen. Selv om det har vært interesse fra både Manchester United og Manchester City, er det for sent for en overgang nå. Klubben satser på å vinne serien, selv om de unge stjernene kan være verdt over en milliard euro. Planen er å vente på to milliarder før det eventuelt blir aktuelt å diskutere fremtidige overganger.

Det er alltid vanskelig å vite om uttalelser i media er starten på en forhandling, eller faktisk riktig. – Agent Jorge Mendes virker «troverdig» i at Benficas stjerneskudd Joao Neves (19) og Antonio Silva (20) ikke er på salg i januar.

De utgjør begge en viktig de av Benfica sitt forsvar og er begge i følge Transfermarkt verdtsatt 45 millioner euro.

Både den røde og lyseblå delen av Manchester skal være opptatt av å hente Joao Neves. Manchester United kaptein Bruno Fernandes og Manchester City midtbanespiller Bernardo Silva har begge rådet sine respektive klubber om å signere deles lagkamerat på Portugal sitt landslag.

Les: Benzema misfornøyd: Drømmer om en europeisk comeback

Manager Roger Schmidt har klart å overbevise styreleder Rui Costa om at ingen skal selges denne vinteren nesten uansett pris. Benfica ligger på andreplass Primeira Liga bare et poeng bak Sporting. – Seriegull skal være viktigere enn penger, selv om to ferske spillere kan bringe inn over en milliard i klubbkassa.

Jorge Mendes er enig med Roger Schmidt, noe han forteller til Record. «Det har vært forespørsler for både Neves og Silva, men døra er ikke åpen»

«De vil bli i Benfica ut sesongen, det er 100% sikkert. Etter det får Rui Costa bestemme seg for hva han vil.»

Les også: Ousmane Diomande peker seg ut som Matips erstatning

Planen nå, ser det ut til er å vente til en milliard blir til to milliarder!

Ingen artikler å vise