Barcelona trakk seg fra budkamp med erkerivalen

0
240
Xavi hadde fått beskjed han kunne legge inn Arda Gülar i planen. (foto: barcelona, twitter)

Presidentene hos Real Madrid og Barcelona er pragmatikere begge to. Når det gjelder Super League eller kamp mot La Liga-president Javier Tebas kan de to stå sammen og smile stivt inn i kameraet. Når det gjelder alt annet er det «cloves off». Frem til forrige uke var Barcelona-ledelsen overbevist om at de hadde sikret seg et ekstremt midtbanetalent. Ikke lenge etter dukket spilleren opp på photo shoot – med Real Madrid-drakta viftende foran seg.

18-åringen Arda Güler har allerede spilt seg inn på radaren til de to La Liga-gigantene etter 51 kamper for Fenerbahce, 9 scoringer og 12 assists. Debuten på det tyrkiske landslaget kom i november 2022, så langt står den allsidige angrepsspilleren med 4 landskamper og 1 scoring.

LES OGSÅ: Tottenhams fjerde signering på plass

Vi lar Barcelonas president fortelle historien.

-Vi hadde en avtale med klubben om en pris på 17,5 millioner euro. Vi hadde også en avtale med spilleren, begynner Barca-presidenten til Sport.

Det viste seg at forhandlingsdøra etter dette ble åpnet for Real Madrid.

-Real Madrid kom inn i bildet og de betalte det de betalte. Vi tenkte at vi ikke burde fortsette. Det er andre spillere som jeg tror vi kan få uten å gå inn i en sånn kamp. Vi tenkte det ville være en feil av oss, sier Laporta.

LES: Caicedo har tatt sitt klubbvalg

Kjipt for Barcelona, men også et sunnhetstegn at klubben endelig lar økonomi gå foran prestisje og «stolthet».

Ingen artikler å vise