Bakte selvfølgelig inn tilbakekjøpsklausul i Kane-kontrakten

0
158
The man with a so called plan.

Kanes avskjed fra Tottenham var alt annet enn verdig. Spurs-boss Daniel Levy prøvde å skvise ut mer penger av Bayern etter at muntlig avtale var på plass, Kane selv kom til det punktet på Deadline Day at han var klar for å droppe hele 100 millioner punds-overgangen hvis Tottenham ikke ga seg, for så å gå på free transfer neste sommer. Kane fikk heller ikke tatt en skikkelig avskjed med lagkameratene.

Nå er dette historie, Harry Kane har fått en glimrende start med 4 bundesliga-scoringer på fire kamper, Tottenham fosser frem med Ange Postecoglou ved roret. ‘

LES: Når Brighton lurer på hvor mye penger de har, sjekker de kontofonen til Chelsea

End of story? Daniel Levy mente tydeligvis at Kane/Totteham-historien på et eller annet tidspunkt skal fortsette. Ifølge nyhetsbyrået DPA har Levy bekreftet at Spurs bakte inn en tilbakekjøpsklausul i kontrakten med Bayern München. Det sies ikke noe om beløpet, men når denne klausulen aktiveres, er Bayern tvunget til å akseptere at Premier League-klubben kan kjøpe tilbake Kane.

Det er bare en «liten» detalj som Daniel Levy ikke kan kontrollere. Harry Kane er ikke tvuinget til å re-signere med gamleklubben.

LES OGSÅ: João Felix umiddelbart i verdensklasse etter Barcelona overgang

Ingen artikler å vise