Når Brighton lurer på hvor mye penger de har, sjekker de kontofonen til Chelsea

0
207
Todd Boehly

Hvis noen trodde det ville bli mindre penger å hente i Chelsea etter at Roman Abramovich ble tvunget til å selge klubben tok de fullstendig feil. Etter at Todd Boehly med sine venner overtok London-klubben har de på tre overgangsvinduer passert en milliard pund i spillerkjøp.

Ganske imponerende klubben har befunnet seg på nedre halvdel av tabellen siden da. – En klubb som gjør det svært bra og over alles forventing er Brighton. Etter gårsdagens borteseier 1 – 3 mot Manchester United ligger de nå på fjerneplass i Premier League med ingen signaler om at de kommer til å slakke av.

Les: Xavi Hernandez er sikker han kan løfte opp utfryste Jadon Sancho akkurat som Joao Felix

Brighton fortsetter å levere på banen under Roberto De Zerbi sin ledelse til tross for at klubben fyller opp bankkontoen med spillersalg. Chelsea hentet Moises Caicedo og Robert Sanchez for over 1,5 milliarder kroner fra Brighton i fjor sommer og virker nå sultne på flere spillere derfra.

Denne gangen dreier det seg om den 18 år gamle spissen Evan Ferguson som benyttes forsiktig for å ikke slite han ut. Han ble satt inn da det var fem minutter igjen av ordinær tid i gårsdagens seier mot Manchester Untied.

Evening Standard melder at Ferguson som har startet sesongen sterkt med 4 mål på 5 kamper i Premier League ikke vil selges for noe mindre enn 120 millioner pund. En sum Chelsea vet de må bla opp hvis de skal ha sjanse til å slå Manchester Citi og Manchester United i det som kommer til å bli et av neste års største overgangskamp.

Les på Popidol: Olivia Dunne kan ikke tro at hun har flere følgere enn Michael Phelps

Ingen artikler å vise