Arsenal vil ha den unge midtbanespilleren Tchouameni

0
119
Har vist klubben kan investere stort i fremtidig suksess. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal har satt sitt mål på den unge midtbanespilleren Aurelien Tchouameni som er en viktig tilvekst for 2024-sesongen. Klubben ser på Tchouameni som den ideelle erstatningen for å styrke midtbanen, og selv om Real Madrid tidligere avslo henvendelser, kan omstendighetene nå endre seg til Arsenals fordel. En utfordrende, men mulig overgang.

Thomas Partey er igjen ute med skade, det er heller tvilsomt at det går mot forlengelse. Jorginho skal snart blåse ut 32 lys på bursdagskaken. Arsenal er nå på utkikk etter en betydelig yngre og mer mobil midtbanespiller med erfaring fra de største kampene. Ifølge Football-Insiders kilde er den optimale spilleren til Arsenal-maskinen funnet.

Aurelien Tchouameni er ifølge kilden Arsenals hovedmål i 2024. Areteta ønsker den franske landslagsspilleren i en nr. 6 rolle, som pusher Declan Rice fremover i Granit Xhaka’s tidligere nr. 8 posisjon. Kilden «close to Arsenal» hevder Arteta også ser det som optimalt å ha Tchouameni spillende foran landsmann Willliam Saliba.

LES: Mikel Arteta mener Jack Wilshere har potensiale til å bli Arsenal-manager

Ifølge Footballtransfers var det kontakt mellom Arsenal og Real Madrid i sommer, da kom det et promt «not for sale». Nå sikter londonklubben seg inn mot en signering før 2023/24-sesongen.

Det skal mye til for at Real Madrid slipper en av sine faste i startelleveren, men Real Madrids plan om å bruke store summer på forsterkninger til sommeren, samtidig som Financial Fair Play reglene skal følges, kan åpne døra for Arsenals Tchouameni-signering.

LES OGSÅ: Liverpool nærmer seg avtale med Napoli-spiss

Vanskelig, men ikke umulig.

Ingen artikler å vise