Arsenal jakter desperat på midtbaneforsterkning

0
195
Har vist klubben kan investere stort i fremtidig suksess. (foto: arsenal, twitter)

Med Thomas Partey ute med skade ser Arsenal seg febrilsk om etter en midtbanespiller, og ifølge overgangsjournalisten Fabrizio Romano står Douglas Luiz høyt på ønskelisten. Aston Villa er imidlertid ikke villige til å la stjernen gå uten et crazy tilbud, og Arsenal må parallelt starte spillersalg for å finansiere en mulig overgang i januar.

Da er Thomas Partey ute med skade – igjen. Blytungt for en spiller med tilbakevendende skader, for Arsenal et press til å tvinge frem en forsterkning i januar. The Gunners har allerede svidd av mer enn 200 millioner euro på spillerkjøp denne sesongen, for å hente inn den «perfekte midtbanespilleren» må londonklubben parallelt sette i gang spillersalg. Vi blir ikke overrasket om det skjer.

Så hvem er denne «perfekte» spilleren for Arsenal. Vi lar den allvitende overgangsjournalist Romano tegne og forklare.

LES: Misnøye og press øker rundt Erik ten Hag

-Navnet på toppen av lista hos Arsenal er Douglas Luiz. Han var allerede på lista for to år siden. Edu (sportsdirektør) og andre i klubben ser på ham som den perfekte midtbanespilleren for Arsenal. De vil love to sign him, begynner Romano på egen youtube-kanal.

Luiz ble hentet til balløya av Manchester City i 2017, men solgt videre til Aston Villa i 2019. Unai Emery bruker 25-åringen like naturlig som sentral midtbanespiller som defensiv midtbanespiller, så langt i sesongen har brasilianeren solide 5 scoringer på 11 Premier League-kamper.

-Men du må respektere Aston Villa. De har et ambisiøst prosjekt og ser på Luiz som en avgjørende spiller. Så bare et crazy og stort bud vil bli vurdert i januar, kommer det fra overgangsjournalisten.

Partey er ute, Arsenal kjemper om Premier League-tittelen og suksess i de andre konkurransene, londonklubben viste med Rice og Havertz de er villig til å betale gigantsum for utvalgte spillere. Selger Arsenal spillere som er innbringende på markedet, men ikke avgjørende for sportslig suksess, blir vi ikke overrasket hvis klubben går inn med et crazy bud på den perfekte midtbanespiller Douglas Luiz i januar.

LES OGSÅ: Lover at Haaland får konkurranse fra denne verdensklasse-spilleren

Ingen artikler å vise