Vlahovic-planen på vei opp av skuffen

0
214
Arteta. (foto: arsenal, twitter)

Mikel Arteta og gjengen bygger opp en angrepsmaskin som skal ryste ethvert forsvar de møter. På topp har Gabriel Jesus denne sesongen vist han trengte 14 minutter på Premier League-arenaen for å score, men med nok en skade på starten av sesongen er og blir det et stort spørsmålstegn rundt den brasilianske spissen. Dette kan få londonklubben til å ta frem den store planen fra januar 2022.

Flere engelske medier meldte Arsenal jobbet intenst for å signere Fiorentina-stjerna Dusan Vlahovic i 2022. Det ble også ryktet at Arsenal og Fiorentina var enige om en 88 millioner punds-overgang, men Vlahovic hadde allerede blitt enig med Juventus.

LES: Saksøker klubben for drøye fem millioner, nå ønskes han velkommen tilbake

I Juve-drakta har den serbiske landslagsspissen ikke klart å møte forventningene. 25 scoringer på 66 kamper er solid nok, men når potensialet sammenlignes med en spiller som Haaland, da blir dette i tynneste laget.

Vlahovic var nær en overgang til Chelsea i sommer med Lukaku som del av en byttehandel, men overgangen ble aldri realisert. Ifølge Tuttomercatoweb kan Arsenal returnere i januar for å avslutte det de forsøkte to år tidligere.

23-åringen har startet sesongen lovende med to scoringer på tre Serie A-kamper, men ryktene om exit fortsetter i uforminsket styrke.

LES OGSÅ: Verdensklassespiller var to ganger på vei til å trekke seg

Vi ville digge å se Vlahovic sammen med Ødegaard, Rice og gjengen. For oss blir dette en match mellom angrepsspillere og manager som lukter titler.

Ingen artikler å vise