Uefa slipper ikke inn inn norsk PMS dronning

0
181
Sophie Elise

La meg si det med en eneste gang, jeg er ikke på noe vis fan av FIFA-president Gianni Infantino sin førting med de aller rikste diktatorene i verden. – Men hva annet kan man forvente fra en kar som har kjempet seg opp i italiensk fotball, kjent for sine nære forbindelser til mafia og holdninger fjernt for oss her hjemme i Norge.

(Uefa president Aleksander Ceferin er hakket bedre)

I forbindelse med VM i Qatar og ellers i alle andre fora har norge med støtte fra andre nordiske land gjort sporten om til en kamp for rettigheter og sosiale rettigheter.

Les: Chelsea kaller på Frank Lampard

En jurist fra Norge som er helligere enn paven passer ikke gutta i Uefa som vil ha det gøy og ikke bli overvåket av en som alltid er sur. Lise Klaveness som har 73 landskamper for Norge er jurist av utdannelse snakket alle imot i Qatar VM, var skuffet over FIFA og er nå skuffet over å ikke få være med i Uefa styret.

Man fanger flere med honning enn med pisk, i hverfall gamle menn med tykke lommebøker.

Norges fotballpresident Lise Klaveness fikk nest færrest stemmer av de elleve kandidatene under onsdagens UEFA-kongress, ikke så rart egenlig!.. Det blir mye vanskeligere hvis man han en prinsippfast kvinne i Uefa sitt styrende organ å kunne ta imot bestikkelser og arrangere overdådige fester. – Det er så vidt jeg kan se ingen kvinner med i styret, men Philippe Diallo fra Frankrike fremstår som ganske femi.

Les på Sporten: Øker lønnstilbudet til over 4,4 milliarder

Neste gang det er valg syns jeg norge skulle sende Sophie Elise, hun vet hvordan man fester og hvordan få med seg folk. – Hun har i en årrekke vært norske største influenser og er nå etter å ha brukt NRK som springbrett også innehavner av nrgens største Podcast. – Dessuten ungjenta fra Harstad vet hvordan man skal tjene penger, jeg er sikker Sophie Elise kan få innført likelønn på null komma niks.

Les på F7: Manchester City vil bruke 4 milliarder på ekstrem oppussing av Etihad

Aleksander Ceferin (55) går løs på sin tredje periode som øverste sjef i Det europeiske fotballforbundet (Uefa). Onsdag ble han gjenvalgt uten motkandidater.
Det skjedde på Uefas kongress i Lisboa. En avstemning om presidentvervet var ikke nødvendig, og Ceferin ble valgt etter akklamasjon. Hans nye periode varer til 2027.

Dette er styret i Det europeiske fotballforbundet:

President: Aleksander Ceferin (Slovenia, gjenvalgt).

Visepresidenter: Karl-Erik Nilsson (Sverige), Zbigniew Boniek (Polen), Luis Rubiales (Spania, gjenvalgt), David Gill (England), Gabriele Gravina (Italia), Laura McAllister (Wales, ny).

Øvrige styremedlemmer: Armand Duka (Albania, gjenvalgt), Aleksander Djukov (Russland), Hans-Joachim Watzke (Tyskland, ny), Jesper Møller (Danmark, gjenvalgt), Andrij Pavelko (Ukraina, gjenvalgt), Just Spee (Nederland), Servet Yardımcı (Tyrkia), Karl-Heinz Rummenigge (Tyskland/ECA), Nasser al-Khelaifi (Qatar/ECA), Javier Tebas (Spania/European Leagues), Philippe Diallo (Frankrike, ny), Petr Fousek (Tsjekkia, ny), Levan Kobiashvili (Georgia, ny).

Ingen artikler å vise