Chelsea kaller på Frank Lampard

0
216
Lampard avsluttet med mye grubling på Stamford Bridge, men kan få en ny mulighet.

Det har ikke vært noen enkel vei Frank Lampard har vandret siden han ledet Derby med suksess i Championship. Returen til sitt andre hjem Stamford Bridge ble mindre hyggelig. Chelsea-legenden ble sendt på porten noen måneder før sesongavslutning i 2021, Thomas Tuchel overtok og avsluttet Lampards sesong med Champions League-tittel. Nå kan vi oppleve den helt usannsynlige gjenforeningen.

Tuchel er forlengst historie hos Chelsea, på søndag ble Graham Potter det samme. Bruno Saltor leder Chelsea som vikar, der første jobb mot Liverpool fikk godkjent-stempel med 0-0. Med Champions League-kvartfinale mot Real Madrid er det likevel behov for å få inn en trener som har stått i de store kampene.

LES: Premier League-jobb som skreddersydd for Nagelsmann

Ifølge talkSport vurderer Chelsea å hente inn Frank Lampard som vikar for resten av sesongen. Vi vet ikke om Lampard engang orker tanken på å returnere til Stamford Bridge, men som Chelsea-gutt kan det hende den sparkede Everton-manageren tar oppgaven med å guide klubben sin i en sterkt presset situasjon. Bruker Todd Boehly sine amerikanske overtalelsesevner, er det ikke en umulighet.

LES OGSÅ: Har ny sterk kandidat til å erstatte Conte – må ut med et for Tottenham latterlig lavt rekordbeløp

Vi tar gjerne noen måneder med Lampard langs sidelinja hos Chelsea.

Hvor mange klubblag har Martin spilt på som proff ?

Ingen artikler å vise