The Times: Arsenal blar opp vanvittige 200 millioner pund

0
310
Edu Gaspar og Arteta tenker hardt på neste steg.

To midtbanespillere har vært sterkt linket til Arsenal det siste året. Brighton og West Ham er lite villig til å selge, men åpner porten for de virkelig store overgangssummene. Det ble ikke Premier League-tittel på Arteta, men nå åpner Arsenal-eierne opp for en gigantisk handlerunde der begge toppmålene skal hentes til Emirates.

Både Declan Rice (24) og Moises Caicedo (21) skal dra på seg Arsenal-drakta i sommer. Ifølge The Times har Arsenal gitt grønt lys for å gå all-in for å sikre de to midtbanespillerne.

LES: Gjør seg klar for Stamford Bridge

Med andreplass i Premier League (går dessverre den veien) er Arsenal tilbake i Champions League for første gang siden 2016/17-sesongen, nå skal klubben rigges for å holde seg i det beste selskap.

Ifølge The Times står Arsenal klar med over 200 millioner pund for å vinne signeringskampen om de to defensive midtbanespillerne Rice og Caicedo i sommer. To spillere som i ung alder har vist de har potensialet til å være med på å dominere midtbanen i Premier League.


LES OGSÅ: Manchester Uniteds pengemann Ed Woodward har fått en ny jobb

Arsenal er ferdig med å «leke butikk», nå skal det satses for å etablere seg helt på toppen. Martin Ødegaard skal lede det som kan bli en av de råeste midtbanene i Premier League.

Ingen artikler å vise