Gjør seg klar for Stamford Bridge

0
271
På vei tilbake i "Conte-shape" (foto: inter, twitter)

Det har vært litt av en uke for Inter Milan og Romelu Lukaku. 2-0 mot AC Milan i første semifinale i Champions League, byrivalen tapte i tillegg mot Spezia i Serie A på lørdag og serverte Inter en gavepakke. Med seier mot Sassuolo, ville Inzaghi og gjengen skape et fem-poengs forsprang til byrivalen i kampen om topp fire i den italienske ligaen. Bursdagsgutten Lukaku tok ansvaret for å gjøre uka komplett.

Belgieren som har hatt to ekstremt seige sesonger etter den ville målfesten under Antonio Conte hos Inter Milan i 2020/21-sesongen, dro til med to scoringer mot Sassuolo.

LES: Har overbevist Ten Hag

Dette er spissen Inter Milan må ha for å gå helt til topps, dette er en Lukaku Chelsea kan utnytte. Belgieren skal trolig tilbake til Stamford Bridge i sommer, ifølge engelsk media har Pochettino bedt Boehly og gjengen avvente med å selge superfloppen fra forrige sesong.

Nå viser Lukaku at han er i ferd med å våkne.

Det skal selvfølgelig mer til fra Lukaku enn to scoringer i en kamp, men etter å ha kommet for fullt tilbake fra skade og tydeligvis returnert til kampform, har 30-åringen på sine siste fire Serie A-kamper puttet inn 5 scoringer og levert 3 assists.

LES OGSÅ: Første Chelsea-stjerne har takket for seg

Romelu Lukaku gjør seg klar til å bli den superspissen for Pochettino han var for Antonio Conte (30 scoringer på 44 kamp)

Ingen artikler å vise