Svensken forlater England tidligere

0
200
Harry Maguire og Victor Lindelöf vet at fremtiden ikke er på Old Trafford

Victor Nilsson Lindelöfs kontrakt med Manchester United går ut sommeren 2024, men benkesliting kan gjøre at svensken forlater England tidligere enn det.

Estadio Deportivo melder at Sevilla sin rutinerte sportsdirektør Monchi rettet blikket mot Victor Nilsson Lindelöf. 28 åringen fra Västerås skal være med på å demme opp for et uttynnet forsvar i La Liga klubben. – Sevilla har hatt store problemer defensivt siden de i fjor sommer solgte både Diego Carlos (til Aston Villa) og Jules Koundé (til Barcelona).

Erstattere ble hentet inn i form av Marcao og Tanguy Nianzou. – Men Marcao har gjentagende skadeproblemer og Nianzou har vist seg å gjøre store og kostbare feil.

Les: Barcelona-legende kan ta med seg superstjerne til Chelsea!

Nå ønsker Sevilla å stabilisere forsvarsspillet med Victor Lindelöf og i følge opplysningene vil det være en typisk «Monchi-signering» som ofte ser etter spillere som har bevist seg på et høyt nivå, men fått mindre spilletid.

Nilsson Lindelöf sliter benken oftere og oftere siden Lisandro Martinez kom til Manchester United. Svensken har gjort 20 kamper i år, hvorav ni er i Premier League. Prislappen sies på være på 15 millioner euro.

Les på Radiosporten: Alt fra Tuchel til Zidane

Ingen artikler å vise