Alt fra Tuchel til Zidane

0
192
Trives best med vinterfotball på balløya. (foto: psg, twitter)

Den offisielle linjen til Chelsea er at Graham Potter sitter trygt i jobben, enn så lenge. Suksess-manageren fra Brighton ble hentet inn til et langsiktig prosjekt på Stamford Bridge, så det er logisk at den utvalgte får mer enn noen måneder å skaffe resultater. Dette har likevel aldri vært spillereglene på Stamford Bridge. Det overrasker derfor ingen at Todd Boehly og gjengen jobber med erstattere.

Flere har vært koblet til jobben, alt fra Tuchel til Zidane. Ifølge Football-Insiders kilde er det en argentiner som er kontaktet.

LES: Jose Mourinho i fistel etter tap mot tabelljumbo

Mauricio Pochettino har ventet på det rette prosjektet etter at det var slutt hos PSG forrige sommer, Football-Insiders kilde hevder Chelsea nå har kontaktet Pochettino.

Den tidligere Spurs-manageren er kjent som anglofil, har bolig i London og skal ha signalisert han kan være interessert i å ta over jobben på Stamford Bridge hvis den er ledig.

Engelsk media har tidligere trukket frem at dette er treneren som prinsippfast har uttalt han ikke kan lede Espanyols byrial Barcelona eller Tottenhams byrival Arsenal. Vi tipper en mer erfaren og pragmatisk Pochettino klarer å finne et moralsk forsvar for seg selv til å ta jobben hos London-klubben Chelsea.

LES OGSÅ: Agentpappa Mac Allister satt blant Liverpools representanter forrige uke

Ingen artikler å vise