Steven Gerrard har tatt jobben han ikke burde ta

0
901

43 år gamle Steven Gerrard er en av Liverpools største legender gjennom tidene og spilte 710 kamper for Merseyside-klubben mellom 1998 og 2015.

Det er tydelig at Liverpool-legenden Steven Gerrard går for pengene istedenfor utfordringer som manager. For noen uker siden kom beskjeden om at Al Ettifaq som spiller i den øverste divisjonen i Saudi-Arabia fikk nei takk fra Gerrard til tross for at det lå store penger på bordet.

Gerrard hadde følgend kommentar gjengitt av BBC: «Jeg ble invitert dit bort for å se på et potensielt tilbud, og det gjorde jeg. Jeg har vurdert det de siste dagene, men slik det er nå godtar jeg det ikke».

Les: Ronny Deila har på plass Bodø/Glimt-spiller

The Athletic skriver at Steven Gerrard er nær ved å kunne kalle seg Al Ettifaq-trener, selv om Liverpool-legenden bagatelliserte ryktene for litt mer enn to uker siden.

Fotball i Saudi-Arabia kan best sammenlignes med en motevisning kombinert med en triksekonkuranse egnet til å lage en flott Instagram oppdatering for fansen. – Nå kan sjeikene snart ta en flott selfie med enda en av fotballens giganter.

En ting er helt sikkert, målet om en dag returnere til Liverpool som manager kommer ikke nærmere ved å ta på seg oppdrag i Saudi-Arabia. – Det er noe man gjør for pengene, og kun for pengene!. Drømmen om Liverpool har ikke vært lengre unna enn i dag.

Lesvpå Radiosporten: Kylian Mbappé har fullstendig mistet bakkekontakten

Den tidligere Rangers- og Aston Villa-treneren er nær ved å kunne presenteres som ny trener i ørkenstaten. – Gerard leverte i Skottland og tok seriegullet foran erkerival Celtic. – I Aston Villa gikk det dårligere. Premier League ble for tøff for Steven Gerrard som til tross for en svært imponerende karriere som spiller ikke er «ferdig utviklet» som manager. Saudi-Arabia er en omvei som ikke bringer han nærmere drømmen om Liverpool.

Forhandlingene mellom Gerrard og klubben har startet igjen etter at de hadde stoppet, og nå skal klubben være veldig trygg på å kunne presentere det 43 år gamle ikonet snart.

Al Ettifaq er ikke et av de fire lagene Newcastles eiere har kjøpt, men det må likevel forventes at Gerrard kan se frem til en svært god lønning.

LES: Har blinket ut jernmann fra Premier League som Busquets-erstatter

Gerrard ble ungdomstrener i Liverpool etter å ha hengt opp støvlene.

Deretter tilbrakte han tre år i Rangers, før han ledet Aston Villa i 40 kamper.

Ingen artikler å vise