Manchester City og Liverpool går etter Chelsea-talent som ikke vil hjem

0
841
Levi Colwill gjør alt for å kunne spille for Enland i EM neste år

Spillere, fans og etterhvert et samlet korps av eksperter er i ferd med å vende seg mot Chelsea sin styrtrike amerikanske eier Todd Boehly. 11.plassen i Premier League smaker spesielt dårlig når man vet at London-klubben har brukt syv milliarder på spillere de to siste vinduene.

Fansen synger og det er ikke vakkert!

Kritikken som blant annet kom til uttrykk som buing og nidviser i går da Brigton var på besøk og vant 1 – 2 på Stamford Brigde, en stadion fyllt med furtne Chelsea-fans. Boehly som befant seg på eiertribunen ble konfrontert direkte av fans som forsøkte å få han til å forstå hva som var viktig.

Les: Nå som alle idiotene får sparken kan kanskje Jarstein komme tilbake

Det første som smakte rart var da amerikaneren tok også den merkelige beslutningen om å sparke Champions League-vinnende manger Thomas Tuchel noen uker inn i sesongen og erstatte ham med Brighton manager Graham Potter, bare for å si opp han opp og ansette Frank Lampard som midlertidig manger.

Kampen ble naturlig nok spilt uten Levi Colwill som er på lån fra Chelsea his Brighton.

Les: Går for kjøp av Inter Milan hvis Leeds overlever i Premier League

Den 20 år gamle midtstopperen forventes å returnere til «The Blues» i sommer, men nå kommer det stadig flere meldinger om at han i stedet kan være aktuell for et nytt overgang – da på permanent basis. – Evening Standard som melder at Manchester City og Liverpool følger Colwill tett og planlegger for et bud.

Chelsea som må selge unna til i sommer får mest igjen for å selge spillere som har gått i gradene på Stamford Bridge. Med det gigantiske overforbruket må de jobbe hardt for å holde seg innenfor Financial Fair Play-regelverket.

Levi Colwill har imponert i løpet av sin tid i Brighton og er under kontrakt med Chelsea til 2025. Brighton også er interessert i å signere 20-åringen dersom de skulle få sjansen til det. – Ungutten som har vært en del av akademiet til Chelsea siden han var en liten gutt har allerede spilt noen aldersbestemte landskamper for England. Han ønsker i følge SussexLive ikke å returnere til Chelsea og selv om de store klubbene banker på frister det aller mest på bli i Brighton i hver fall så lenge Roberto De Zerbi er manger.

Les på Popidol: «Angry Birds»-produsenten Rovio kjøpes av «Sonic» for 1.milliard dollar

Brighton med små midler ligger på 7.plass i Premier League mens Chelsea med alle pengene i verden ligger på 11.plass.

Ingen artikler å vise