Serveres som løsning på Mourinhos irriterende problem

0
310
Isco ser en åpning i muren. (foto: real, twitter)

Kaoset rundt Nicolo Zaniolo begynner å nærme seg en slutt. De siste månedene har misnøyen hos Roma-spilleren steget til nye høyder, Mourinho har blitt tilsvarende grinete når han får spørsmål om den italienske landslagsspilleren. Med fortsatt noen timer igjen av overgangsvinduet i Tyrkia, er 23-åringen på vei til Galatasaray. Dette har åpnet opp for en free agent på desperat jakt etter egnet klubb.

Isco har etter exiten fra Real Madrid ikke truffet blink. Oppholdet hos Sevilla ble alt annet enn suksess, i desember ble kontrakten sagt opp. Siden da har 30-åringen vært på runder rundt i Europa sammen med agenten. Det gikk så langt at det ifølge Bild ble gjennomført legesjekk hos Union Berlin, men skal ha blitt brudd i forhandlingene da uventede krav fra begge sider ble lagt på bordet.

LES: Stabæk har hentet inn fullgod erstatter for Emmanuel Gift

Everton har også vært inne i bildet, men ifølge Calciomercato styrer Isco selv inn mot Roma. Med Zaniolo ute, har representantene til spanjolen tilbudt klienten sin til José Mourinho. I sommer skal Roma selv har vært aktive for å signere Isco, men kom til kort.

Ifølge det italienske mediet jobbes det nå hardt fra representantene til Isco for å overtale Roma og Mourinho om at Zaniola-erstatningen står klar og er versatil som få andre.

(fra transfermarkt)

LES OGSÅ: Jesse Lingard kan forlate Nottingham Forest denne uken

Ingen artikler å vise