Sergio Ramos erstatter topper en svært hektisk uke

0
123
Lucas Hernández

Det er ekstremt mye som har skjedd i den franske hovedstaden de siste uken, og da tenker jeg ikke på verken demonstrasjoner eller Kylian Mbappé sin forsøk på å snike til seg en milliard ekstra.

Paris Saint-Germain har i tillegg til å presentere Luis Enrqiue som ny manager og sendt Christophe Galtier på dør med en fet fallskjerm ble sommerkjøp nummer fem signert i går.

Paris Saint-Germain har denne uken gjennomført flere nyervervelser i form av Milan Skriniar, Marco Asensio, Manuel Ugarte og nå sist Lee Kang-in og Lucas Hernández.

Les: Inter Milan ønsker å signere Lloris

Det har vært en dårlig bevart hemmelighet en stund, men nå er det klart at sørkoreaneren blir med fra spanske Mallorca på en avtale som strekker seg over sesongen 2027/28 og prislappen lander ifølge opplysninger på 22 millioner euro.

Den siste sesongen ble det totalt seks mål og syv målgivende på 39 kamper på Mallorca for 22-åringen, som kom til fra Valencia sommeren 2021.

Les: Har avslørt Mbappés snedige plan

Kang-In Lee debuterte for det sørkoreanske landslaget som 18-åring i 2019 og har siden spilt 14 landskamper.

Den hektiske uken fortsetter, for noen minutter siden hentet Lucas Hernández

Venstrebacken har signert en femårskontrakt med PSG, og forlater med det Bayern München etter fire år.

– Jeg gleder meg veldig. Jeg har ventet lenge på å gå til PSG, og det har endelig skjedd. Det er en veldig spesiell dag for meg, og jeg er veldig glad for å være her, sier Lucas Hernández.


Den franske landslagssenterstopperen Lucas Hernandez (27) fra Bayern München på kontrakt frem til sommeren 2028. Han erstatter dermed den spanske midtstopperen Sergio Ramos, som har allerede forlatt klubben etter to år.

Les: Arsenal-stjerne fisker endelig opp signaturpennen

Overgangssummen skal være på 50 millioner euro.

Hernandez ble i utgangspunktet oppdrettet i Atlético Madrid, og signerte for Bayern München sommeren 2019. Totalt ble det 107 opptredener med de tyske gigantene. Videre har han også spilt 33 A-landskamper med Frankrike.

Ingen artikler å vise