Arsenal-stjerne fisker endelig opp signaturpennen

0
238
Player of the Match. (foto: arsenal, twitter)

Den franske midtstopperen dro delvis motvillig tilbake til London etter endt 2021/22-sesong. På utleie hos Marseille hadde Arsenal-spilleren fått flust av det han manglet hos moderklubben: Spilletid. Arteta lovet mer tid på kamparenaen, Saliba startet Premier League-sesongen som han aldri skulle ha gjort noe annet, og viste i løpet av sesongen at klubbens resultater falt når han var ute med skade.

Arsenal har jobbet siste del av sesongen med å forhandle seg frem til forlengelse med den franske landslagsspilleren utover 2024, men denne gangen har 22-åringen sittet med alle de gode kortene på hånda. Motivasjonen hos Saliba til å fortsette på Emirates har likevel vært så høy at det kunne bli enighet om betingelsene som begge parter «kan leve med».

LES: Reiss Nelson tok det rette valget

Ifølge The Athletic har Saliba nå signert forlengelse til 2027, der 22-åringen kan glede seg til lønningsdag med 10 millioner pund i årslønn. Dette plasserer midtstopperen i toppsjiktet i lønnshierarkiet, men for Arsenal var denne signaturen av det must-have slaget.

LES OGSÅ: Der kom lønnstilbudet som skal overbevise Harry Kane

Ingen artikler å vise