Samarbeid mellom Tottenham og Formel 1

0
169

Det er mange som savner White Hart Lane som var Tottenham sin hovedarena frem til nye og fantastisk dyre Tottenham Hotspur Stadion stod ferdig. – Siste kamp på White Hart Lane var en 2 – 1 seier mot Manchester United 14 mai 2017.

Det er store ord som kommer fra London-klubben i dag: «Med konserter, boksing og rugby som nå også arrangeres i London N17, betyr det at anslagsvis 5,9 milliarder mennesker globalt er interessert i arrangementer som arrangeres på Tottenham Hotspur Stadium – noe som tilsvarer nesten 80 % av verdens befolkning.» – Og nå også samarbeid med Formel 1!.

Samarbeidet mellom Tottenham og Formel 1 hadde ikke vært mulig på London-klubben sin gamle stadion, men «den nye» som kostet 11 milliarder kroner å bygge kan huse en rekke aktiviteter.

Les: Drømmer om Bernardo Silva

Det er dette som styreleder Daniel Levy snakker om når han promoterer samarbeidet med Formel 1 på Tottenham sine sider: Siden vi bygde stadion, har vår ambisjon alltid vært å se hvor langt vi kan sprenge grensene og levere opplevelser i verdensklasse som tiltrekker seg mennesker fra hele verden

Tottenham en gokartbane som er godkjent av go-kart forbundet for konkurranser. Dette vil styrke karrieremulighetene for unge mennesker i motorsportbransjen. – Verdens beste Formel 1 fører Lewis Hamilton startet som nå mange andre med Go-kart og så etter hvert sted i gradene.

Gokartbanen vil være under sørtribunen på Tottenham Hotspur Stadium, som ble innviet i 2019. – Ifølge klubben er det første gang at en fotballstadion i Europa også skal være hjemsted for en gokartbane.

Allerede har Tottenham et samarbeid med den amerikanske fotballigaen NFL, der klubben setter scenen for flere kamper.

Les på Radiosporten: Nå som det bare er litt over 300 millioner igjen å betale på lønna til Eden Hazard skal en ny Chelsea spiller hentes

Ingen artikler å vise