Så på Ronny Deila først! Ole Gunnar Solskjær aktuell for toppklubb

0
1552
Et stolt øyeblikk hvor Ronny Deila løftet det skotske Premier League-trofeet i 2016

Nesten ubemerkelig har Ronny Deila skapt et navn for seg selv. 47 åringen fra Porsgrunn har ledet klubber som Strømsgodset, Vålerenga, Celtic, New York City og nå sist Standard Liege. – Han er ønsket av Club Brügge, men han er ikke aktuell.

En annen nordmann har havnet på den belgiske klubbens korte liste over kandidater.

Les: Chelsea kaller på Frank Lampard

Siden Ole Gunnar Solskjær fikk sparken fra Manchester United den 21.november 2021 har han trent et gutter 14-lag i Kristiansund, hvor en av sønnene hans spiller, men ellers vært svært stille. – Det har en stund gått rykter om at det begynner å klø i fingrene til Manchester United lengenden uten at det har gikk noen kontrete utslag.

Det kan imidlertid raskt endre seg. Den belgiske storklubben Club Brügge skilte nylig lag med trener Scott Parker. De var raske og ta aksjon og sparket engelskemmannen etter bare 12.kampen. Det utlørende var Champions League-åttendedelsfinalen mot Benfica hvor de fremstod som smågutter og tapte 7-1 sammenlagt.

Les: Alexis Mac Allister forhandlingene har startet

Journalist Sacha Tavolieri melder at Ole Gunnar Solskjær har dukket opp på kandidatlisten til Club Brugge som heller ikke er fornøyd med å ligge på femteplass i Jupiler League.

Andre kandidater som er nevnt er Dino Toppmöller, som var assistenttrener for Julian Nagelsmann i Bayern München, og Ronny Deila, som har ansvaret for Standard Liege. Når det gjelder Deila kan det ifølge opplysningene bli vanskelig for Club Brügge å signere en trener fra en konkurrent.

Les: Nederlansk forsvarstalent har imponert Erik ten Hag

Blålink: BookBeat: Lytt til lydbøker gratis i 45 dager

Ingen artikler å vise