Retur på tyskeren

0
207
Tuchel da han var på offensiven hos PSG. (foto: psg, twitter)

Den tidligere Borussia Dortmund-treneren har hatt litt av en reise de siste sesongene. Først PSG med back-to-back Ligue 1-tittel og nestensuksess i Champions League med knepent finaletap mot Bayern München, så sparken i Paris, flytting til London og Champions League-tittelen med Chelsea i 2021. Fulgt av eierskifte på Stamford Bridge og sparken noen uker inn i 2022/23-sesongen. Nå åpnes det for retur på tyskeren.

Tuchel reiste etter oppsigelsen hos Chelsea til India for yoga, meditasjon og massasje. Nå skal tyskeren være ferdig renset og klar for neste oppgave. Ifølge RMC Sport åpnes muligheten opp for en overraskende retur til Parc des Princes.

LES: 90min: 5 Premier League-klubber i samtaler med Neymar

Christophe Galtier er noen kamper unna sparken, det franske mediet hevder det er støtte internt i PSG-organisasjonen for å kalle Tuchel tilbake. Etter å ha testet Pochettino og Galtier, blir Tuchels prestasjoner som PSG-trener satt i et helt annet lys.

To Ligue 1-titler og første Champions League-finale for klubben var Tuchels verk. Vi kan likevel ikke forstå at Tuchel skal ønske seg tilbake til PSG. Etter overgangen til Chelsea var det en tydelig lettet trener som nå slapp å være «sportsminister og måtte forholde seg til spillernes familie og venner».

LES OGSÅ: Neste Aston Villa-spiller legges ut for salg

Ingen artikler å vise