Real Madrid viser største svakhetstegn på tretten år

0
362
Er mulig, lads! (foto: liverpool, twitter)

Etter 2-5 skrellen mot Real Madrid i februar i Champions League, gikk Jürgen Klopp ut og beroliget supporterne med at det ikke var over. Nå venter returkampen på San Bernabeu, 15. mars. Uten bortemålfordel-regel har Liverpool en ørliten mulighet, men optimismen er sånn passe i den røde delen av Liverpool. På torsdag kveld kom en begivenhet som bør gi gnist til håp.

Det var duket for et nytt El Clasico-møte, denne gangen i Copa del Reys første semifinale. Xavi og Barcelona overlistet Ancelotti og kongeklubben også denne gangen. I Supercopa i januar vant Barca 3-1, på torsdag ble det en tammere 0-1 forestilling mellom de to erkerivalen, der den eneste målscoreren Eder Militao ble registert med selvmål.

LES: Fotballen går mot effektiv spilletid

Så hvordan gavner dette Liverpool, det er ikke noe nytt at Barcelona vinner mot Real? Ifølge Opta Sports var dette en kamp Real Madrid kom historisk dårlig ut av. For ifølge Opta Sports var dette den første hjemmekampen til Real Madrid på 13 år uten at de klarte å fyre av et eneste skudd mot mål i løpet av nitti minutter, dette med sine beste spillere.

LES OGSÅ: TalkSport: Liverpool tror nå de sikrer seg Chelsea-spiller

Ingen artikler å vise