Real Madrid snur ryggen til Mbappé

0
188
En blid og en tankefull kar.

Med Real Madrids synkende interesse ser Manchester United ut til å gjenoppta jakten på Kylian Mbappé. Støttet av 25% eierskap fra Sir Jim Ratcliffe, kan United sikre seg verdensstjernens signatur når han blir free agent neste sommer, potensielt transformere lagets angrepsspill.

Jürgen Klopp sa det så enkelt forrige sommer da ryktet gikk om at Liverpool var med i kampen om Kylian Mbappés signatur. «Totalt urelistisk, men han er en spiller alle managere ville ha drømt om å ha i troppen». franskmannen ble overbevist om å forbli på Parc des Princes, men er igjen i spill etter nok en kaotisk sommer. Real Madrid har de siste sesongene jaget signaturen til den franske verdensmesteren, nå meldes det at interessen har kjølnet. For Premier League-klubbene betyr dette at drømmenes dør åpner seg.

Ifølge Cadena Ser har Real Madrid-ledelsen og supporterne gradvis vendt Mbappé ryggen. Etter at franskmannen har strittet imot å ta med flyttelasset til Madrid, mens Jude Bellingham i løpet av kort tid har blitt den store spilleren Reals angrepsspill skal bygges rundt, hevder det spanske mediet Real Madrid nå heller sikter seg inn mot Erling Haaland når muligheten kommer.

LES: Harry Maguire reagerer kraftig etter VAR-avgjørelse

Manchester United har dette året vært linket til Mbappé, den qatarske sjeiken sendte signaler han kom til å hente 24-åringen til Old Trafford hvis han ble eier. Sjeiken er nå borte, men Sir Jim Ratcliffe entrer scenen neste uke. Ifølge Football-Insiders kilder har Manchester United igjen tatt opp interessen for Mbappé etter nok en twist i forholdet til Mbappé-Real Madrid-PSG.

Neste sommer spaserer 24-åringen ut som free agent. Selv om ingenting er «free» når du signerer en spiller som Mbappé, er det heller ingen tvil om at Manchester United vil få en helt ny dynamikk i angrepsspillet med farten, rykket og avslutningene til verdens 3. beste spiller.

LES OGSÅ: Marcelo kroner barndomsklubben med Copa Libertadores-tittel

Med Ratcliffe inne med 25 % eierandel og ansvarlig for fotballdelen, er Manchester United posisjonert for Kylian Mbappé-signering som aldri tidligere.

Ingen artikler å vise