En av Premier Leagues beste managere har vært i jobbmøter med PSG

0
654
Blir spennende hvor mange av denne gjengen som stiller opp i PSG-drakt neste sesong. (foto: psg, twitter)

Pep Guardiola sanket Premier League -og FA Cup-tittelen og toppet det hele med det etterlengtede Champions League-trofeet. Det Mikel Arteta fikk til med den sterkt undervurderte, unge Arsenal-troppen, var likevel et av sesongens største mesterverk. Ingenting taler for at Arteta forlater prosjektet sitt nesten til topps, men vi kan ikke unngå å bli småsvette når det meldes at Arsenal-manageren har drukket kaffe med PSG-strateg.

Hos PSG er det samme melodi som forrige sesong. Alle visste at Mauricio Pochettino var ferdig måneden før det ble offisielt, det samme har skjedd med Christiophe Galtier. PSG er inne i the perfect storm med Messi ute, Neymar ønsket ut, Mbappe bekreftet på vei ut, alt dette mens Champions League-trofeet fortsatt ikke har funnet veien til Paris.

LES OGSÅ: Mens Arsenal konsentrerer seg om Declan Rice åpnes døra for Barcelona

Ifølge RMC Sport har rådgiver/sportsdirektør Luis Campos hatt møter med Mikel Arteta. Det franske mediet hevder Campos har Arsenal-manageren høyt oppe på ønskelista som PSG-trener.

Arteta har selv spilt for PSG på utleie fra Barcelona B (2000-02) og snakker vakkert og flytende fransk.

Vi kan ikke tenke oss at Arteta forlater the Gunners, men liker ikke at han skal ha vært nysgjerrig nok til å ta det RMC Sport hevder var flere møter.

LES: Klar for Premier League-gigant etter å ha hamret inn 9 scoringer på de siste 8 kampene

Ingen artikler å vise