Premier League- historiens største råtasser

0
159
Solstrålen Keane. (foto: united, twitter)

Roy Keane. Den store lederen hos Man United som aldri lot medspillerne sine slippe unna med å gi 98 %, spilleren som ikke bare Haaland senior hadde ublide møter med på kamparenaen på 1990-tallet og tidlig 2000-tallet. Når en av Premier League-historiens største råtasser advarer Antony om at han risikerer å bli tuppet ned, da bør brasilianeren lytte godt.

For Mr. Keane vet hva som får det til å fyre hos en forsvarsspiller. Antonys flamboyante driblerier er definitivt noe som tenner fakkelen på all in-spillere som Keane.

LES: Stor endring på benken til Man United

Antony har siden overgangen fra Ajax slitt med småskader, Keane mener dette vil fortsette hvis United-spilleren ikke endrer stilen sin i verdens tøffeste liga.

-Jeg mener han må lære the hard way. Spillere har ham som «mål», det så vi denne helgen hvor han prøver å latterliggjøre motstandere som så har forsøkt å «gi tilbake». Han må derfor lære raskt, ellers vil han dra på seg flere skader, sier Keane til ITV Sport.

Da Antony skulle vise seg frem med unødvendig jorda-rundt-driblinger mot Sheriff i oktober og endte i en latterlig episode, ble det kjeft av Erik ten Hag. Nå advarer Keane at denne stilen til brasilianeren må vekk, ellers kan Antony og Ten Hag forvente hyppige skadeavbrekk med smell fra forbanna og provoserte forsvarsspillere.

LES OGSÅ: Ivan Toney innrømmer nesten alt

Neymar oppfordret i høst at landsmannen skulle fortsette å leke seg på banen, Roy Keane prater av erfaring at fanchy-schmancy spill ikke fungerer i Premier League. Det vil gjøre vondt.

Ingen artikler å vise