Newcastle utfordrer Juventus for Kalvin Philips

0
86
Kalvin Phillips

Midtbanespilleren Kalvin Philips fra Manchester City har blitt satt tilgjengelig for salg med en pris på 60 millioner euro. Mens Juventus var den første interessen, melder nå Calciomercato at Newcastle har blitt en seriøs utfordrer. Newcastle forventes å inngå en låneavtale med kjøpsopsjon for Philips mot januar, som gir midtbanespilleren et potensielt nytt kapittel i Premier League etter begrensede opptredener for City siden ankomsten fra Leeds i 2022.

Kalvin Phillips har lite som holder han tilbake i Manchester City. Midtbanespilleren som de himmelblå kjøpte fra Leeds i fjor sommer for 49 millioner euro har ikke tenkt til å tilbringe de neste årene på benken.

Manchester City har sanksjonert et salg og satt en pris på 60 millioner euro. Før hengen skrev vi om interessen fra Juventus som på det tidspunktet var eneste klubb som faktisk var akseptabel for Kalvin Phillips. – En retur til Leeds er ikke aktuelt og det var ikke spill i Saudi Arabia heller.

Les: Planlegger å erobre Inter Milan etter å ha trukket seg fra United-budet

Calciomercato skiver i dag at Juventus har fått en seriøs utfordrer i Newcastle.

INewcastle i stedet seilt opp til toppen av listen over alternativer. Den hardt-investerende PL-klubben forventes å låne Philips i januarvinduet med en kjøpsopsjon til sommeren.

Philips kom til City fra Leeds i 2022. Totalt har det bare blitt 29 kamper for ham. Kontrakten hans med de engelske mesterne løper til sommeren 2028.

Les også: Pochettino advarer mot å skylde på VAR etter Tottenham-tap mot Chelsea

Ingen artikler å vise